Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Diskusia k The Sims 4 – PS4

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa The Sims 4 – PS4, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu The Sims 4 – PS4 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k The Sims 4 – PS4 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
The Sims 4 – PS4 - Hra na konzolu
The Sims 4 – PS4
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 29 Recenzie 4
Dobrý den, bude hra v českém jazyce? Na jiném e-shopu je uvedeno, že lokalizace je v cz. Děkuji
Bude niekedy v blízkej budúcnosti dodaná čeština do hry
Dobrý den, dnes jsem si zakoupila hru s tím že má být s CZ titulky. Ale ve hře se nedá nastavit žádné titulky, ani jiný jazyk natož titulky české. Kde je prosím najdu?
Dobrý den, hru jsem zakoupil s tím, že má být s CZ titulkami, ale CZ titulky ve hře zřejmě nejsou, jelikož nejdou nikde nastavit, takže co s tím???
Dobrý den je tady polský jazyk ?
Dobrý den je k této hře potreba internet?
Dobrý deň chcel by som sa spýtať či je The sims 4 v češtine aj na ps4?
Dobrý den, mám Windows 7 a nelze nainstalovat jak to?
Dobrý den, poběží tato hra na PS 3? Děkuji za odpověď.
Dobry den, zakoupila jsem mys a klavesnici k PS v domneni, ze mys bude fungovat jako u PC. Hra reaguje jen na klávesnici a na mys vubec. Jde to prosim ve hre nejak nastavit? Dekuji :)

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17