Obnoviť stránku

Diskusia k TESLA SecureQ i7 - GSM alarm smart systém

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa TESLA SecureQ i7 - GSM alarm smart systém, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu TESLA SecureQ i7 - GSM alarm smart systém ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k TESLA SecureQ i7 - GSM alarm smart systém vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
TESLA SecureQ i7 - GSM alarm smart systém - Zabezpečovací systém
TESLA SecureQ i7 - GSM alarm smart systém
Predaj skončil
Poradňa a návody 21 Recenzie 2
Dobrý den, nelze doprogramovat, aby při kódování/odkódování ovladačem přišla SMS? Je to vhodné, pokud přístup používá více lidí,kvůli přehledu o pohybu účastníků.
Dobrý den nemůžu nastavit zóny - jedno čidlo v garáži a čtyři v domě prosím o postup. Děkuji Radek
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co přesně znamená "Možnost částečné aktivace alarmu". Jedná se o zapnutí zón? Děkuji za odpověď.
Dobrý deň. Chcem sa opýtať koľko dB ma siréna? Ďakujem
Zdravím,je nutno použití SIMkarty nebo jde i bez? Nejsem schopný uvést do provozu a poslední co mě napadá je že nejde bez SIMkarty
Dobrý deň, chcem sa opýtať či je možné dokúpiť ďalšiu externú sirénu. ďakujem
Dobrý den, jaké napětí vytváří adaptér napájení?
Dobry den. Da sa k alarmu dokupit viac pohybovych cidiel? Lebo v prislusenstve na dokupenie vidim iba magneticky snimac na okna a dvere. Ak ano, date mi tu link, kde si to mozem objednat?
Dobrý deň. Je možné pripojiť vonkajšiu kameru Tesla ? Ďakujem
Dobry den, chcem sa spytat ci sirenu mozem umiestnit v exterieri aby v pripade poplachu ju bolo viac pocut. Niekde pod strechu kde bude trochu chranena pre pripadnym dazdom ale samozrejme vlhkosti sa nevyhne alebo je cisto iba do interieru? A ci sa da zakupit zvlast este 1 sirena?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09