Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Tempered Glass Protector 0,3 mm pre Xiaomi Redmi 6/6A

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Tempered Glass Protector 0,3 mm pre Xiaomi Redmi 6/6A, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Tempered Glass Protector 0,3 mm pre Xiaomi Redmi 6/6A ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Tempered Glass Protector 0,3 mm pre Xiaomi Redmi 6/6A vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Tempered Glass Protector 0,3 mm pre Xiaomi Redmi 6/6A - Ochranné sklo
Tempered Glass Protector 0,3 mm pre Xiaomi Redmi 6/6A
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 3 Recenzie 3
1)Keď je toto na xiaomi redmi 6A prečo je na obrázkoch úplne iní telefon, 2)kedy príde lebo neviem ci budem doma Jakub ďakujem za odpoveď.
Dobrý den, chci se zeptat na rozdíl, mezi tímto sklem a s rámečkem? Jestli chápu dobře, tak obě skla překrývají celý displej ale v místě rámečku je bezrámečková verze tramsparentní a ten rámeček je jen barva?
Dobrý den, chystám se pořídit telefon Xiomi Redmi 6 32GB a rád bych ho pořídil rovnou s ochraným sklem. Je tohle opravdu nejlevnější varianta pro tento model? K jiným modelům jsou i o polovinu levnější varianty. A dá se u vás zakoupit současně s telefonem a sklíčkem i služba "nasazení skla"? Předem děkuji :-)

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02