Obnoviť stránku

Diskusia k Tempered Glass Protector 0,3 mm na Xiaomi Redmi 4X

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Tempered Glass Protector 0,3 mm na Xiaomi Redmi 4X, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Tempered Glass Protector 0,3 mm na Xiaomi Redmi 4X ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Tempered Glass Protector 0,3 mm na Xiaomi Redmi 4X vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Tempered Glass Protector 0,3 mm na Xiaomi Redmi 4X - Ochranné sklo
Tempered Glass Protector 0,3 mm na Xiaomi Redmi 4X
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 9 Recenzie 11
dobry den, kopiruje sklo opravdu tvar skla tohoto mobilniho telefonu? nebo je uzsi aby neodstavalo na okrajich?, ci je opravdu prohnute podle tvaru telefonu? jedno jine jiz na telefonu totiz mam a i kdyz je uzsi tak stejne kraje odstavaji... tak abych nekoupil to same dekuji za odpoved Ales D
Dobrý den, mohu použít současně ochranné sklo Protector Glass 0,3mm pro Xiaomi Redmi 4x a ochranný kryt Xiaomi NYE 5631 GL? Recenze na samotné sklo nejsou příznivé, třeba by se nepřilnavost na okraji dala vyřešit zadním krytem????
Dobry den mam taky problem ze na displayi mam taký malý skrabanec ak tam nalepim sklo tak tam bude bublina ?
Dobrý den, sháním sklo na mobil Xiaomi Redmi 4X. Našla jsem si toto sklo, ale zde čtu, že není doporučeno. Můžete mi prosím poradit sklo, které bude sedět přímo na mobil bez jediného problému? Už jsme si jedno sklo koupila a nesedí mi, proto bych nerada znovu objednala něco, co nesedí. Děkuji.
Dobrý den, po položení skla zůstalo po celém okraji cca 5-6mm pruh kde není sklo přilnuté. Nedokáže plně přilnout, ani po přimáčknutí. Co s tím? Tel i sklo z Alzy. V tomto stavu to nechceme.
dobry den prasklo mi sklo na xaomi redmi 4x potrebovala bych nove a vyhledavac me furt odkzuje sem. tak se chci zeptat jestli je moznost ho nekde sehnat
Dobrý den, je možné si sklo nechat na prodejně nalepit?
Dobry den, muze nekdo z Alzy potvrdit ci vyvratit, jestli je sklo opravdu pro model 4X a ne Note 4X? Diky.
Dobrý den, opravdu se jedná o sklo pro typ 4X a ne Note 4X?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06