Obnoviť stránku

Diskusia k Tempered Glass Protector 0,3 mm na ASUS ZenFone 2 Laser

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Tempered Glass Protector 0,3 mm na ASUS ZenFone 2 Laser, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Tempered Glass Protector 0,3 mm na ASUS ZenFone 2 Laser ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Tempered Glass Protector 0,3 mm na ASUS ZenFone 2 Laser vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Tempered Glass Protector 0,3 mm na ASUS ZenFone 2 Laser - Ochranné sklo
Tempered Glass Protector 0,3 mm na ASUS ZenFone 2 Laser
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 2 Recenzie 3
Je toto sklo kompatibilní s telefonem Asus Zenfone 2 Zoom ZX551ml? A lze ho po aplikaci sejmout bez poškození displaye?
Rád bych informoval všechny kupující tohoto předmětu, že Alza zde jaksi "zapomněla" uvést, že toto sklo je vhodné pouze pro ASUS Zenfone 2 laser o rozměru displaye 5.5´. Výrobek tudíž není absolutně použitelný pro ASUS Zenfone 2 laser o rozměru 5.0´, který Alza nabízí - i já jsem se nachytal a tohle zboží koupil - a následně jej musel bohužel vrátit. Na Alze však asi nikoho nezajímá, co prodávají....

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09