Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Diskusia k Tefal Tlakový hrniec 4 l Secure5 Neo P2534246

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Tefal Tlakový hrniec 4 l Secure5 Neo P2534246, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Tefal Tlakový hrniec 4 l Secure5 Neo P2534246 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Tefal Tlakový hrniec 4 l Secure5 Neo P2534246 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Tefal Tlakový hrniec 4 l Secure5 Neo P2534246 - Tlakový hrniec
Tefal Tlakový hrniec 4 l Secure5 Neo P2534246
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 14 Recenzie 119
Dobrý deň, prosím Vás aká je výška 4l a 6l hrnca, priemer je okolo 22cm ale výška nie je nikde uvedená. A využiteľný objem hrnca je skutočne 4L pripadne 6L alebo je to menej. Ďakujem
Dobry den ma tento Hrniec aj parny kos? Alebo da sa dokupit dakujem
Dobrý den, po cca dvou letech provozu uniká pára okolo víka. Vizuální kontrolou se gumové těsnění zdá v pořádku, nevíte v čem je chyba ?
Aka je vyska hrnca bez pokrievky? Potrebujem vediet ci sa mi zmesti do umyvacky.
Tefal Tlakový hrnec 8l
Dobrý deň, chcem sa opýtať, aké rozmery má tento 4 litrový hrniec? Pri 6L sú uvedené, ale pri 4L nie. Ďakujem.
Dobry den, je soucasti baleni u tlakovych hrncu Tefal parni kos? Dekuji
Dobrý den! Mám tlakový hrnec Tefal Tlakový hrnec Secure5 Neo 6 L o objemu 6 litrů. Lze k tomuto hrnci dokoupit zvlášť hrnec o objemu 4 litry bez poklice. Nabízíte to jako set, ale zvlášť jsem to nenašel. Děkuji
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli by šel ten tlakový hrnec 4l za 999kč jestli by šel objednat. Děkuji za odpověď.
Dobry den chcela by som vediet preco pri tlakovom hrnci tefal 8L ktory som kupila bola sucastou zapekacia misa pri kupe tam uz akosi zrazu nebola a potom zass bola jasne ze teraz uz neni neni to divne?A reklamacia?to som skusala ale bola zamietnuta zvlastne!

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16