Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Diskusia k Tefal FR480015 Mega XXL

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Tefal FR480015 Mega XXL, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Tefal FR480015 Mega XXL ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Tefal FR480015 Mega XXL vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Tefal FR480015 Mega XXL - Fritéza
Tefal FR480015 Mega XXL
Momentálne nedostupné
Príslušenstvo Poradňa a návody 10 Recenzie 9
Dobrý den, můžete mi prosím napsat jaký je průměr a výška koše? Děkuji
Jaky je prosím průměr fritovacího košíku?
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat ohledně objemu oleje. Kolik je minimální množství? Lze nalít i méně než 3,3l? Děkuji
Drzi spravne teplotu? Moje puvodni friteza klesala pri nastaveni 190 stupnu az na 150 a udelat krupave hranolky tak bylo nemozne.
Dobrý den, kde zakoupit náhradní filtr do víka? Děkuji
Dobrý den. Je fritovaci kos otocny? Myslím tím, když je friteza v provozu, jestli se kos otáčí?
Ako odteká olej z nádoby, keďže to nie je sitko? V iných fritézach da nachádza sitko a olej z potravín pekne odtečie naspät do fritézy
A máte v nabídce nějaké fritézy do kterých se langoše vejdou? Bohužel, z obrázků nepoznám jak veliké jsou fritovací koše..
Vejdou se do nádoby i langoše?
Aký je vysoký a široký?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06