Obnoviť stránku

Diskusia k Suunto 5 G1 Graphite Copper Kav

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Suunto 5 G1 Graphite Copper Kav, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Suunto 5 G1 Graphite Copper Kav ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Suunto 5 G1 Graphite Copper Kav vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Suunto 5 G1 Graphite Copper Kav - Smart hodinky
Suunto 5 G1 Graphite Copper Kav
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 5
dobrý den Rád bych se zeptal zda se na hodinkách dá zobrazit souřadnicový systém UTM nebo MGRS pro plánovaní tras ?děkuji za odpověď
Dobrý deň, majú hodinky Suunto 5 G1 dotykový displej? Ďakujem
Dobrý den, mají tyto hodinky vnitřní paměť na stažení hudby a dá se přes ně telefonovat? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, mám zakoupeny Suunto 5, ale nejde mi spárovat hodinky s aplikací Suunto app, podařilo se mi dostat do fáze, kdy zadám kód z hodinek do mob.telefonu, ale u synchronizace se vždy objeví " hodinky zaneprázdněny"... přitom žádnou aktivitu zapnutou nemám. Můžete, prosím poradit, kde může být chyba? Bluetooth a viditelnost hodinek je přitom zapnutá. Děkuji moc.Už jsem zkoušela i restart hodinek - za cenu ztráty údajů za celý měsíc, nyní bych data už ráda zachovala.
Dobry den maji i mod na jízdní kolo

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12