Obnoviť stránku

Diskusia k Stormred Maverick

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Stormred Maverick, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Stormred Maverick ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Stormred Maverick vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Stormred Maverick - Bežecký pás
Stormred Maverick
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 7 Recenzie 13
Dobrý den, má prosím odpruženou běžeckou plochu?
dobry prosim vas velkost krabice je aká ?Dakujem
Dobrý den, jaké jsou prosím rozměry složeného pásu (šířka a hloubka)? Děkuji
Zdravím, rád bych spíše než běžecký, tak "chodicí" pás, dá se použit nějaký z programů i na svižnou či normální chůzi?
Dobrý den jaka je záruka a způsob promazani pasu
Dobrý den, chcela by som Vás poprosiť o doplnujúce informácie k tomuto produktu. Nikde v popise sa tu neuvádzajú doležité veci , takže zaujíma ma : 1. aký sklon sa dá na tomto páse nastaviť 2. rozmery bežiaceho pásu 3.či sú tu už prednastavené nejaké programy /ako to bežne býva u ostatných pásov/ 4. nie je tu popis funkcií - ako napr. či to zobrazuje spotrebu kalorií, pulz 5. či je bežiaci pás odpružený 6. či sa dá rýchlosť pridávať a uberať iba na displeji alebo aj na rúčkach bežeckého pásu Nie sú tu ani žiadne recenzie, takže nakolko mám vážny záujem o kúpu tohto produktu, pekne Vás poprosím o tieto informácie. Ďakujem pekne
Aký sklon sa dá na tomto páse nastaviť?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07