Obnoviť stránku

Diskusia k SriHome SH037

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa SriHome SH037, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu SriHome SH037 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k SriHome SH037 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
SriHome SH037 - Webkamera
SriHome SH037
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 8 Recenzie 14
Koupil jsem si web kameru SriHome SH03. Zvuk ze zabudovaneho mikrofonu je na hranici slysitelnosti. Mam OS Windows10. Dekuji za radu. Vl. Nohejl.
Dobrý večer, může mi prosím někdo poradit, jak spustím kameru v xbox one? Kamera svítí červeným svetylkem, ale nikde žádná reakce na kameru....
Dobrý den, dá se tato webkamera fyzicky připojit (přicvaknout) k notebooku?
Hľadám driver na nižšie Win ako 10, kamera sa sama nenainštaluje a ovládač nie je nikde k dispozícii, ďakujem.
Dobry den,pisete ze kamera je kompatibilní i s xbox one. V pc mi to kameru nainstaluje hned ale v xbox one mi to kameru nenajde. Muzete mi nejak poradit?
Dobry den, da sa kamera pripojit a pouzivat aj na TV s OS Android?
Dobrýden přeji,mám dotaz jestli tahle Webcam umí Green Screen a jestli má jenom 30fps nebo má i 60 fps?Předem vám děkuji
Dobrý den, má to v sobě i reproduktory?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17