Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Sony PS4 Dualshock 4 V2 – Wave Blue

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Sony PS4 Dualshock 4 V2 – Wave Blue, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Sony PS4 Dualshock 4 V2 – Wave Blue ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Sony PS4 Dualshock 4 V2 – Wave Blue vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Sony PS4 Dualshock 4 V2 – Wave Blue - Gamepad
Sony PS4 Dualshock 4 V2 – Wave Blue
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 123 Recenzie 192
Zdravim, ako sparujem ovladac s PC ? Bluetooth? A ako sa nabija v pripade pouzivania len pri PC? Vdaka
Dobrý den/večer, mám dva dotazy a předem děkuji za odpovědi ;-) 1. Bude tento nový ovladač i v jiných barvách v době prodeje PS4 PRO? 2. Zvědavost: Proč tento "nový" ovladač k "nové" konzoli PlayStation 4 PRO vychází přibližně o 90 dní dříve, než samotná "nová" konzole?
Dobrý den, je tato nová verze ovladače kompatibilní s klasickou verzí PS4 ?? :)
Mužu tento gamepad připojit po usb do pc?
Je tento ovládač kompatibilný zo starou verziou ps4
Alza tu dala vyššiu cenu než u iných obchodoch 70eu keď to stojí 60 a keď dobre hľadáš . strašne si tu navyšujete cenu určite by ste to aj urobili s ps5 len nemôžete
Můžu se zeptat do kdy platí akce na ovladače děkuji
Dobry den, je mozne vyreklamovat PS4 Dualshock 4 V2, ked som ho pouzival 10 mesiacov a packa mi zacala sama od seba niekedy zatacat (tzv. analog drift)? Ak nie, mohli by ste mi poskytnut informacie, v akych pripadoch sa da reklamovat? Dakujem za vas cas, prajem pekny den.
Dá se tento ovladač použít i na PS3? Četl jsem že by to jít mělo, jde mi o to, že ovladače na PS3 jsou bud repasované a nestojí za nic páčky jsou hned vychozené. Tak přemýšlím o této možnosti. Díky za odpověď
Dobrý den mohu se zeptat jak připojit druhý PS4 ovladač k PS4? Děkuji.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09