Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Sonoff Dual

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Sonoff Dual, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Sonoff Dual ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Sonoff Dual vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Sonoff Dual - WiFi spínač
Sonoff Dual
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 14 Recenzie 8
Dobrý den, lze použít kaké k ovládaní venkovního osvětlení, když bude umístěno v elektroinstalační krabici ?
Dobrý den, je tento spínač vhodný na venkovni použití?
Dobrý den, chci se zeptat, jestli si spínač Sonoff najde připojení k internetu sám, nebo se musí nastavit. Lze využít i Wi-Fi třeba od souseda. Chtěl bych ji použít na chalupu, kde nemám internet, ale soused ano, co k tomu budu potřebovat.
Dobry den, jedna se uz o verzi R2 nebo ne?
Dobrý den přes Sonoff dual jdou ovládat 2 zařízení?
Dobrý den, dá se zařízení přidat na DIN lištu? Zvládne zapnout/vypnout el. Kotel /Bojler? Díky
Dobrý deň, je k zariadeniu pribalené aj čidlo na teplotu vody ktoré sa dá do zariadenia pripojiť?
Dobrý den. Lze prvky Sonof ovládat i z počítače, nebo jen přes mobilní aplikaci. Pokud jen přes mobilní apikaci, můžete mi prosím doporučit nějaký produkt, který lze ovládat i přes počítač. Děkuji.
Dobry den, je mozne propojeni s Philips Hue aplikaci? Dekuji
Jeedna se o verzi R2?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12