Refresh the page

Questions and answers: Solight LED Table Lamp

This page contains frequently asked questions about Solight LED Table Lamp. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Solight LED Table Lamp. They will be answered by our specialists.
Solight LED Table Lamp - Table Lamp
Solight LED Table Lamp
Currently Unavailable
Dobrý den. Jaký je výkon lampičky? Děkuji.
dobry den chcem sa opytat ci lampa musi byt zapojena v sieti.alebo sa da nabijat.dakujem
aky je zdroj napajania lampičky?
Ako je prosim merana vyska lampy na 40cm (dokonca na obale sa uvadza az 43cm) a v skutocnosti je vyska iba 36cm?
Dobrý den,napájení lampy? 230V nebo USB do portu. Děkuji.
Dobrý den pravé objednal tuto zboží před 20 minutami, zaplatil jsem přes kartu a pravé nedošla ani smska ani e-mail, a těch peníz už na účtu proste ne mám
Mám otázku na odborníka Alza.sk. Nemali by byť, podľa zákona, všetky tieto údaje, na ktoré sa tu zákazníci pýtajú uvedené v popise výrobku? - príkon 7,0 W (zdroj má DC 12V a 0,42A to je 5,04W - to mi nevychádza). - svetelný tok - teplota svetla - zdroj napájania (jeho parametre) Vopred ďakujem za odpoveď. Váš zákazník.
Akou farbou svieti lampa? Na fotke sú akoby 3 možnosti ale nevidím možnosť si vybrať. Chcela by som žltú - teplú farbu. Vďaka.
dobry den, je lampa stmievatelna? Alebo sa menia len farebne mody a svieti jednou urovnou ?

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB12