Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Solight bezdrôtový zvonček, do zásuvky, 120 m, čierny, learning code (1L56B)

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Solight bezdrôtový zvonček, do zásuvky, 120 m, čierny, learning code (1L56B), na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Solight bezdrôtový zvonček, do zásuvky, 120 m, čierny, learning code (1L56B) ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Solight bezdrôtový zvonček, do zásuvky, 120 m, čierny, learning code (1L56B) vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Solight bezdrôtový zvonček, do zásuvky, 120 m, čierny, learning code (1L56B) - Zvonček
Solight bezdrôtový zvonček, do zásuvky, 120 m, čierny, learning code (1L56B)
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 2 Recenzie 13
Dobrý den. Tento zvonek mám od listopadu 2021. Po celou dobu spokojen. Ovšem tak týden zvonek nezvoní. Pokud se jedná o indikátor baterie, ten se při stisku rozsvítí. Také jsem vyměnil baterku, ale byla funkční. Samotný zvonek po stisku bočního tlačítka reaguje. Změna melodie, ztišení a zesílení funguje. Vzdálenost od tlačítka ke zvonku do 10ti metrů. Prosím o radu
Ve zvonku, který je v zásuvce dost hlasitě šumí, vrčí... Nepřijde mi to bohužel normální . Máte někdo zkušenost prosím ? děkuji A.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06