Obnoviť stránku

Diskusia k Solight Bezdrôtový zvočnek, batériový, 200 m biely

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Solight Bezdrôtový zvočnek, batériový, 200 m biely, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Solight Bezdrôtový zvočnek, batériový, 200 m biely ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Solight Bezdrôtový zvočnek, batériový, 200 m biely vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Solight Bezdrôtový zvočnek, batériový, 200 m biely - Zvonček
Solight Bezdrôtový zvočnek, batériový, 200 m biely
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 3
zdravím, kúpil som tento bezdrôtový zvonček Solight na batérie. Keďže je to blister balenie a má to byť darček potrebujem vedieť, či je v tlačidle zvončeka inštalovaná alebo priložená batéria CR 2032
Dobrý den, umožňuje zvonek různou melodii z jednotlivých tlačítek? Aby bylo možno snadno poznat odkud návštěva zvoní? Díky
Dobrý den, mám tento zvonek již koupený a jsem spokojen. Zvonek mám v prvním patře. Chtěl bych stejný zvonek dát i do 2. a 3. patra, když zakoupím stejné další 2 zvonky, nebudou zvonit při zmáčknutí tlačítka všechny 3 zvonky? To bych nechtěl! Potřebuji, aby každý zvonek měl své tlačítko. Předem děkuji za odpověď.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01