Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k SnowRunner – PS4

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa SnowRunner – PS4, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu SnowRunner – PS4 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k SnowRunner – PS4 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
SnowRunner – PS4 - Hra na konzolu
SnowRunner – PS4
Momentálne nedostupné
Príslušenstvo Poradňa a návody 18 Recenzie 4
Dobry den, nechapu, proc jste mi misto odpovedi smazali prispevek z 25. 12., ze hra na ps4 neobsahuje ceske titulky, jak je v popisku u hry uvedeno a sami tu u dalsich podobnych dotazu uvadite, ze je mozne je nastavit v nastaveni. Dotazovala jsem, kde tedy konkretne, protoze nikde v nastaveni tato moznost neni.
Dobry den, uvadite, ze hra na ps4 obsahuje ceske titulky. Nekolikrat jste tu odpovedeli na podobny dotaz, ze je mozne je nastavit v nastaveni. Prosim tedy o informaci nekoho kompetentniho, kde konkretne, protoze at hledam, jak hledam, nikde nic! V opacnem pripade se jedna o chybnou inzerci, uvedeni zakaznika v omyl a prinasi to vice starosti nez uzitku! Diky!
Verze PS4 neobsahuje české titulky, jak je zde uvedeno
Dobrý den nemuzu najít češtinu ve hře
může mi někdo poradit jak se dostat dalším lokaci které jsou zamčené? Dík za info
Dobrý den, včera jsem zakoupil hru a měl jsem problém. Po instalaci v nabídce nebyly české titulky. Začal jsem pátrat, jak po internetu tak jsem informoval alzu, která mi tvrdila že se nastavují v menu. To nebyla pravda protože tam prostě nebyly. Pak jsem se ptal jestli náhodou nemusí být PlayStation připojen k internetu kvůli některým aktualizacím, tvrdili že ne!! Tak už jsem hru chtěl jet vrátit, ale pak mi to nedalo a pátral jsem dál.Telefonicky jsem kontaktoval člověka který se v tom vyzná a taky nevěděl jen mi řekl že možná to musí být aktualizovaný pokud jsou nové verze. Zjistil jsem že je potřeba mít PlayStation připojen k internetu a stáhnout si verzi 1.28 . Automatický při spuštění hry se vám to tam objeví má to 22 GB cca ta verze. Po stažení verze je to v češtině. Doufám že tato informace bude užitečná. Hezký den přeji. E.B
Dobrý den.Za plnění mise a prodej nedostávám peníze.Dík za radu
Dobrý den onlain mohu hrát jen s kamarádem nebo se mohu někam jen připojit a hrát nemám žádnou nabídku připojení děkuji za odpověď
bude možné ps4 verziu snowrunner dať do ps5 a normálne hrať?
Prosim poradite, jak se nastavuji ty ceske titulky? Dekuji.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07