Obnoviť stránku

Diskusia k Sencor SSS 1050 čierny

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Sencor SSS 1050 čierny, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Sencor SSS 1050 čierny ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Sencor SSS 1050 čierny vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Sencor SSS 1050 čierny - Bluetooth reproduktor
Sencor SSS 1050 čierny
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 3 Recenzie 5
Lze do repračku nahrát nějáká mp3 nebo jiny format?
dobrý den, můžu jej nabíjet i připojením na normální nabíječku od mobilu?
Dobrý den, reproduktor při připojení přes Bluetooth při přehrávání hudby nepříjemně píská (bez ohledu na hlasitost). Při přehrávání přes kabel se pískání neobjevuje. Je to u tohoto reproduktoru běžné, nebo se může jednat o vadu pouze u mnou zakoupeného kusu?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11