Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k SENCOR SMW 6001DS

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa SENCOR SMW 6001DS, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu SENCOR SMW 6001DS ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k SENCOR SMW 6001DS vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
SENCOR SMW 6001DS - Mikrovlnná rúra
SENCOR SMW 6001DS
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 1 Recenzie 1
Už od prvého zapojenia na displeji vpravo hore nad časom svieti červený kruh (prázdny, s plnou 1/4 v pravej hornej časti kruhu). Nikde v návode nie je popis symbolov na displeji. Predpokladám že by to mohol byť symbol pre odložený štart? Ktorý som ale nikdy nenastavoval, mikrovlnku používame len na jednoduché prihrievanie. To funguje bez problémov, dokonca počas nastavovania jeho času aj samotného prihrievania ten divný symbol zhasne. Po ukončení (otvorení dvierok) sa ale opäť rozsvieti. A neustále svieti v pohotovostnom režime (nezaznamenali sme samovoľné spustenie nejakého programu). Na všetkých foto produktu na webe svieti len čas. Odpojenie od siete jeho vypnutie nerieši, po pripojení sa opäť ten červený kruh rozsvieti (a treba nastaviť hodiny). Pýtal som sa aj na podpore-webe Sencor, ale bez ohlasu. Môžem mikrovlnku ďalej používať, alebo to treba riešiť? Ako sa toho symbolu zbaviť?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19