Obnoviť stránku

Diskusia k Sencor SDF 1371 B

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Sencor SDF 1371 B, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Sencor SDF 1371 B ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Sencor SDF 1371 B vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Sencor SDF 1371 B - Digitálny fotorámik
Sencor SDF 1371 B
Momentálne nedostupné
Príslušenstvo Poradňa a návody 14 Recenzie 5
Dobrý deň, zakúpil som si tento fotorámik (1371B). Prišiel mi typ 1371. Pokiaľ je B iba interné označenie čiernej verzie, je to ok. Avšak priložené diaľkové ovládanie nefunguje. IR dióda svieti, čiže samotný diaľkový ovládač je funkčný. Na rámiku nikde nie je IR prijímač, preto nerozumiem ako by to malo fungovať. Rámik vyzerá ináč ako je na obrázku na stránke. Nemá v strede dole tú bielu časť (predpokladám, že to je práve IR čočka) a napravo dole má perforáciu, asi otvor pre zvuk z reproduktora. Na štítku je uvedený typ 1371. Pokiaľ je to v poriadku a mám iba smolu na nefunkčný ovládač, mám reklamovať celý rámik, alebo iba diaľkové ovládanie?
Dobrý den, rád bych se zeptal jaká je maximální velikost paměťové karty, kterou rámeček přečte? Děkuji za odpověď. DT
Fotorámček je vybavený len automatickou prezentáciou? V popise sa iná voľba neuvádza. Ak chcem prehliadať len nové fotky, musím staré zmazať?
Je možné prehrávať len vybrané fotky podľa adresárov z SD karty?
Dobrý deň. Je prehrávanie videa obmedzené veľkosťou súboru? Resp. aké dlhé video vie prehrať?
Dobrý den, jak je řešeno napájení? děkuji
SENCOR SDF 1371B Dobrý den, je možné do USB v tomto zařízení vložit Flashdisk a přehrávat fotky nebo je to USB jen na Firmware?
Dobrý den, je nějak omezeno jakou maximální velikost paměťové karty rámeček podporuje?
Má tento fotorámeček wifi? Pokud ne, existuje varianta v této úhlopříčce s wifi? Děkuji
Dá se přidělat na zeď? Děkuji.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14