Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Sencor SDF 1091 B WiFi

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Sencor SDF 1091 B WiFi, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Sencor SDF 1091 B WiFi ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Sencor SDF 1091 B WiFi vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Sencor SDF 1091 B WiFi - Digitálny fotorámik
Sencor SDF 1091 B WiFi
Momentálne nedostupné
Príslušenstvo Poradňa a návody 6 Recenzie 1
Dobrý den, již jsem se zde dočetl možnosti importu přes Frameo a smartphonu, avšak není mi z toho jasné, zdali apka to funguje jen z místní sítě, nebo přes internet odkukoliv? Druhý dotaz, jaké formáty obrazu/video rámeček podporuje, jaká je maximální velikost nahraného souboru?
Dobrý den, má tento rámeček dálkové ovládání jako model 1081?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jakým způsobem mohu importovat do rámečku videa. Děkuji moc za odpověď.
Dobrý den, při importování fotografií do rámečku jsou některé v normálním formátu a některé se nám zobrazí jako zvětšené a do rámečku se dostane jen jejich část, jsou třeba bez hlav atd. umíte poradit jak a co s tím, děkuji.
1) Jaká je maximální velikost podporované Micro SD karty? 2) Je menu rámečku v češtině?
dobrý den , existuje možnost přehrát fotografie přímo z PC přes wifi ? nebo je nutné nejdříve nahrát foto na SD kartu a vložit do fotorámečku k instalaci děkuji za odpověď

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08