Obnoviť stránku

Diskusia k Sencor SDF 1090 W WIFI

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Sencor SDF 1090 W WIFI, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Sencor SDF 1090 W WIFI ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Sencor SDF 1090 W WIFI vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Sencor SDF 1090 W WIFI - Digitálny fotorámik
Sencor SDF 1090 W WIFI
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 10
Dobrý den, prosím, jaký je hlavní rozdíl mezi rámečkem Sencor SDF 1090 WIFI a Sencor SDF 1091 WIFI? První zmíněný rámeček je o něco dražší - má tedy nějaké výhody oproti tomu druhému?Děkuji předem za odpověď.
Dobrý den, jak je maximální možná kapacita SD karty? Děkuji.
Dobrý deň môj fotorámik nedokáže exportovať fotografie na Micro SD cartu. Mam 3000 fotiek uložených a chcem ich preniesť na kartu ale asi pri 800 fotkách napíše že presun zlihal ?? fotorámik je zjavne poškodení lebo mi obraz preskakuje a sú cez neho čiary alebo ostane celý zelený a keďže ho budem reklamovať tak mi všetky fotky vymazu a to nechcem. Ďakujem za radu
Dobrý den, rámeček mi nenačetl kartu 64 GB. Můžete prosím poradit ? Děkuji za info.
Da se to prosim povesit na zed na hrebik?
V popise je uvedená čierna farba, ale na fotke má fotorámček svetlu farbu. Ktorá farba zodpovedá skutočnosti?
Rozšiřuje SD karta interní pamět fotorámečku, či ne ? Zjistil jsem , že se přidání SD karty (8GB) na dostupné paměti zařízení neprojeví. Rámeček je inzerován s pamětí 8GB ale firmware rámečku v nastavení však ukazuje pouze 5,3GB dostupné paměti.
Dobrý den a funguje když se nabije i bez adaptéru?
jak je to s napájením
Jak je to tedy s přehráváním videí? Rámeček Sencor SDF 1090 W wifi videa přehrává a Sencor SDF 1090 W wifi ne? Přehrává 100% JPEG a MP4 z mobilu?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06