Obnoviť stránku

Diskusia k ScreenShield XIAOMI Mi Band 2 na displej

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ScreenShield XIAOMI Mi Band 2 na displej, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ScreenShield XIAOMI Mi Band 2 na displej ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ScreenShield XIAOMI Mi Band 2 na displej vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
ScreenShield XIAOMI Mi Band 2 na displej - Ochranná fólia
ScreenShield XIAOMI Mi Band 2 na displej
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 4
Bude to nejako prekážať napríklad funkciám či nejako zhoršiť ovládanie ?:)
Dobrý den. Asi rok a pul zpátky jsem si pořídil xiaomi mi band 2 ale řemínek se mi už rozbil a už ho nemám ale samotne hodinky mam tak se chci zeptat zda to jde vyměnit když mam zakoupenou okamžitou výměnu. Děkuji
Dobrý den, je tato folie vhodná i pro verzi Mi Band 4? Děkuji
Dobrý den, chci se zeptat, jestli se po namočení nerozlepi folie od hodinek.. Děkuji

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13