Obnoviť stránku

Diskusia k ScreenShield Tempered Glass Apple iPhone 6/6S

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ScreenShield Tempered Glass Apple iPhone 6/6S, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ScreenShield Tempered Glass Apple iPhone 6/6S ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ScreenShield Tempered Glass Apple iPhone 6/6S vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
ScreenShield Tempered Glass Apple iPhone 6/6S - Ochranné sklo
ScreenShield Tempered Glass Apple iPhone 6/6S
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 8 Recenzie 54
Proč jste neschválili mojí recenzi?
Dobrý den, je toto sklo stejné nebo podobné jako sklo - ScreenShield Tempered Glass Apple iPhone 6 a iPhone 6S bílé ? A poskytujete ještě službu instalaci skla? Děkuji za odpověď.
Dobrý deň, rád by som sa opýtal či je toto sklo kompatabilné aj s SE 2020. Ďakujem
Dobrý den, je toto sklo čiré a bez barevných okrajů? Děkuji.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li je možné použít toto ochranné sklo na iphone 6s s pouzdrem SPIGEN Ultra Hybrid Crystal Clear iPhone 6/6S. Děkuji za odpověď
Dobrý den, v krabičce s označením "Apple iphone 6" mi přišlo sklo výrazně větší rozměrů, pravděpodobně pro verzi 6 plus. Je toto sklo určeno pro verzi 6 plus nebo jsem měl omylem v krabičce větší sklo a když si objednám znovu stejné, tak to bude již v pořádku? Děkuji.
Je sklo zaoblené až do krajů?
Tohle tvrzené sklo má doživoní záruku, v případě že praskne jak je to s výměnou? Je potřeba ho objednat, popřípadě jak ?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02