Obnoviť stránku

Diskusia k Sava 29" DECK 9.1, veľkosť 19"/L – grey

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Sava 29" DECK 9.1, veľkosť 19"/L – grey, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Sava 29" DECK 9.1, veľkosť 19"/L – grey ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Sava 29" DECK 9.1, veľkosť 19"/L – grey vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Sava 29" DECK 9.1,  veľkosť 19"/L – grey - Horský elektrobicykel 29"
Sava 29" DECK 9.1, veľkosť 19"/L – grey
Predaj skončil
Dobry den , Jakou velikost kola by jste mi doporucili pri vysce 185cm ? Dekuji za odpoved
Dobrý deň. Dá sa niekde zohnať pätka (odtrhové ramienko prehadzovača) na tento rám. Zákazník nám doniesol tento bicykel do servisu a nevieme naň nikde zohnať pätku. Ďakujem za info.
Dobry den mam Savu 9.1 a zobrazuje mi standartne iba pocet clankov baterie ale uz nie % ako je uvedene v manualoch a na obrazkoch predajcu. Je mozne tuto funkciu zapnut? Dakujem
Je na toto kolo ke koupi náhradní baterie?
Dobrý den, prosím o sdělení zda má elektrokolo Sava deck 9.1 podsvětlený displej. Jezdím často večer.
Ze dne na den přestal fungovat tachometr a tím pádem vyskakuje chyba 19H. Odvoz na reklamaci? (ano všechny komponenty týkající se měření rychlosti jsou na svém místě)
Dobrý den, po zakoupení a dosestavení kola mi nefunguje elektromotor, displej bliká a vykazuje chybovou hlášku (podle popisu ikon v návodu). Motor teda nefunguje a nevím co s tím. Je třeba to reklamovat nebo to můžu zavést do toho Kolofixu? Budu tam případně platit?
Dobry den. Do kdy se musim zaregistrovat u virobce a do kdy musim na garancku?
Dobry den, je mozne bike po zakupeni vyskusat a v pripade nevhodnej velkosti do 14 dni vratit, vymenit za iny? Da sa totizto ocakavat ze dojde k miernemu znecisteniu plastov kolies od cesty. Bude to napriek tomu uznane? Dakujem
dobrý den, prosím můžete mi sdělit, kdo je dodavatelem cykloservisu v ČR - jedná se o kolo SAVA. Děkuji

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02