Obnoviť stránku

Diskusia k Sapphire NITRO+ Radeon RX 5700XT 8G

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Sapphire NITRO+ Radeon RX 5700XT 8G, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Sapphire NITRO+ Radeon RX 5700XT 8G ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Sapphire NITRO+ Radeon RX 5700XT 8G vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Sapphire NITRO+ Radeon RX 5700XT 8G - Grafická karta
Sapphire NITRO+ Radeon RX 5700XT 8G
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 43 Recenzie 10
Kartu(pulse) jsem si chtel koupit na tretinku ale byla mi zamitnuta bez vysvetleni! Pritom jsem předtím 4x tretinku radne zaplatil.. Tak jsem si kartu (nitro+) koupil u dvojky na trhu o 1500kc levnejsi protože ji špatně nacenili! Takze dekuji pekne Alzo! :)
Pane Alzo, to fakt nemyslíte vážně? Tu cenu jste navrhli vy nebo prodávající soukromá osoba (komise)?? Mám za to, že takové služby nenabízíte...
Cena má být vtip, nebo je to chyba?
dobry den, neveiete kedy bude k dispozicii tato karta?
Dobrý den, kdy bude přibližně karta naskladněna? Děkuji.
kde najdu drivers pro grafiku
Dobrý den, lze si kartu před objednat, některou s řady RX 5700XT 8G? Děkuji za odpověď
Zdravim, je znamy priblizny datum naskladnenia? Dakujem
dobry den, bude tahle karta ještě v prodeji ? cena ??? děkuji.
Dobrý den, budou v blízké době nějaké 5700 xt skladem? Děkuji

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03