Obnoviť stránku

Diskusia k SanDisk MicroSDXC 128 GB Extreme Mobile Gaming

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa SanDisk MicroSDXC 128 GB Extreme Mobile Gaming, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu SanDisk MicroSDXC 128 GB Extreme Mobile Gaming ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k SanDisk MicroSDXC 128 GB Extreme Mobile Gaming vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
SanDisk MicroSDXC 128 GB Extreme Mobile Gaming - Pamäťová karta
SanDisk MicroSDXC 128 GB Extreme Mobile Gaming
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 3 Recenzie 7
Aky je rozdiel medzi touto kartou? Parametre vyzeraju byt rovnake: https://www.alza.sk/sandisk-microsdxc-128gb-extreme-a2-uhs-i-v30-u3-sd-adapter-d5489137.htm
Dobrý chtěl bych se zeptat jestli tato karta jde do go pro hero 10 děkuji.
Dobrý den, je možné, že by karta měla vysoké nároky na spotřebu energie při zápisu? Mám problémy s použitím této karety u autokamery. Je možné, že karta s nižší kapacitou má menší nároky na energii?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11