Obnoviť stránku

Diskusia k Samsung Inteligentný prívesok Galaxy SmartTag oatmeal

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Samsung Inteligentný prívesok Galaxy SmartTag oatmeal, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Samsung Inteligentný prívesok Galaxy SmartTag oatmeal ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Samsung Inteligentný prívesok Galaxy SmartTag oatmeal vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Samsung Inteligentný prívesok Galaxy SmartTag oatmeal - Bluetooth lokalizačný čip
Samsung Inteligentný prívesok Galaxy SmartTag oatmeal
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 3 Recenzie 2
jak funguje dobíjení?
Má tag vlastné zisťovanie polohy, alebo túto má z mobilu? Ináč povedané, musím mať pri jeho používaní zapnuté na mobile GPS, aby som tag mohol prípadne dohľadať podľa poslednej polohy? Keď sa chcem spoľahnúť na Galaxy Find Network, musia mať aj ostatné zariadenia okrem bluetooth zapnuté aj GPS, aby mi to poslalo správu o polhe?
Dobrý den, zajímalo by mě zda funguje na baterii nebo na dobíjení. Jaký je dosah hledání (jak daleko může pes utéci než se mi ztratí). Lze nastavit místu houkání přívěsku například blikání?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06