Obnoviť stránku

Diskusia k Samsung Inteligentný prívesok Galaxy SmartTag (balenie 4 ks) čierne

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Samsung Inteligentný prívesok Galaxy SmartTag (balenie 4 ks) čierne, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Samsung Inteligentný prívesok Galaxy SmartTag (balenie 4 ks) čierne ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Samsung Inteligentný prívesok Galaxy SmartTag (balenie 4 ks) čierne vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Samsung Inteligentný prívesok Galaxy SmartTag (balenie 4 ks) čierne - Bluetooth lokalizačný čip
Samsung Inteligentný prívesok Galaxy SmartTag (balenie 4 ks) čierne
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 6 Recenzie 1
Dobrý den, je možné nějakým způsobem vyhledávat tagy jiným telefonem než Samsung? Konkrétně mi jde o Realme s Androidem 11. Při pokusu o párování v aplikaci SmartThings mi to píše, že zařízení není kompatibilní. Děkuji.
Dobrý den, četl jsem v hodnocení že je nutno mít telefon připojen k internetu jinak komunikace s tagy ve smatr thinghs nejde, takže tedy jen přes bluethoot bez internetu čip nevyhledám?
dobry deň bude dostupnaaj verzia smart tag+? alebo toto je ona? ďakujem
Dobrý den, čipy jsem si dneska přinesl domů, mám Samsung Galaxy A21s, ale aplikace SmartThings není pro tento telefon kompatibilní. Přitom na některých stránkách jsem našel, že by to mělo fungovat. Můžete mi nějak poradit? Děkuji
Dobrý den, jak velký má Samsung SmartTag dosah?
Bude se dát vyměnit baterie? Děkuji

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06