Obnoviť stránku

Diskusia k Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256 GB, čierny

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256 GB, čierny, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256 GB, čierny ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256 GB, čierny vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256 GB, čierny - Mobilný telefón
Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256 GB, čierny
Predaj skončil
Takže je to jasné. Alza má zlý popis. Slot je dual na 2 nano SIM + softvérovo eSIM. Slot opticky vyzerá ako na jednu kartu, avšak je obojstranný.
Ako je to vlastne so slotmi na SIM karty? V niektorých recenziach, alebo špecifikáciach je uváduané, že ide o dual s dvoma slotmi na dve plastové karty.
Dobrý den, uvažuji o koupi tel. Samsung 22 Ultra +, ale nevím jestli tento telefon už funguje na nové Octavii IV s app Android auto. V minulých dotazech co jsem četl to stále nefungovalo. Neví někdo jestli je to už OK? A dá se připojit jak bezdrátově tak s drátem. Děkuji
Dobry den, vztahuje se akce cashback od Samusngu i na zanovni modelu Galaxy S22 ultra?
popis: single SIM + eSIM je zavadejici. Telefon ma sice jen jeden slot na SIM, ale do nej se daji vlozit 2 SIM karty. Takze by to melo znit spise DUAL SIM + eSIM. Prilozena nabijecka je pekne gesto. Jen u 45W telefonu by take mela byt 45W a ne jen 20W. Telefon jinak super, ale vydrz baterie je zalostna i pri zapnutem uspornem rezimu.
Dostupnost, dobrý den, chtěl bych se zeptat, kdy předpokládáte, že bude telefon dostupný. Předem děkuji za odpověď.
Zdravím, má niekto osobnú skúsenosť s použitím panzerglass ochranného skla? Po tom čo sa v menu nastaví že sa má zvýšiť citlivosť dotyku a nanovo sa registruje odtlačok prstu? Je nejako ovplyvnený spen pri použití skla(displej by mal mať špeciálnu vrstvu kvôli prítlaku pera)?
dobrý deň chcem sa spýtať či táto bezdrôtová nabíjačka Samsung Dual Wireless Charging Pad EP-P5200TWEGWW je kompatibilná na s 22 ultra mal som ju pred tým na Samsung s 10plus.Viem že bude nabíjať len ci časom nepoškodí batériu.Mobil ma bezdrôtové nabíjanie 15W nabíjačka ma 12W čiže nabíjanie sa prispôsobí na 12W max?ma to nejaký vplyv na baterku?dakujem
Proč není možnost doručení přístroje do Alzaboxu? Jde jen prodejna nebo uložení na poště ???>?
bude se prodávat na trétinku?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19