Obnoviť stránku

Diskusia k Samsung Galaxy A53 5G 128 GB modrý

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Samsung Galaxy A53 5G 128 GB modrý, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Samsung Galaxy A53 5G 128 GB modrý ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Samsung Galaxy A53 5G 128 GB modrý vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Samsung Galaxy A53 5G 128 GB modrý - Mobilný telefón
Samsung Galaxy A53 5G 128 GB modrý
Predaj skončil
Zdravím 🤗 prosím vás, podporuje telefón aplikácie Google?Obchod Google play, gmail atď? Vopred vďaka za info 🙏
pri fotení zachytí pekne farby a pri fotení v noci to má aké foto ? Chcel by som niečo čo dokáže urobiť fakt pekné fotky so zachytením farby a bez zmeny farby pri fotení večer , poradili by ste mi mobil ? Ďakujem
Prosim o odporucanie, ktory nabijaci adapter zakupit (z ponuky tu na alze) pre najrychlejsie nabijanie podporovane tymto telefonom.
Telefon má možnost nano sim + hybridní slot. Jak to ale funguje kombinovaně? Můžu mít neomezeně nano sim + 2 plastové v slotu? Nebo pouze jednu nano sim a pak mi je slot k prdu? Prostě, jaké jsou celkové možnosti?
Chcem sa spytat, ci ma tento mobil realne zabudovany barometer, alebo nie. Najlepsie od majitela, ktory ho ma a vie pozriet zoznam senzorov, alebo aspon ci vie v nejakej appke prepnut na fyzicky barometer miesto internetovych dat a polohy. Podla stranok vyrobcu barometer ma, ale moze to byt nejaka kuleha, ze iba pre niektore kontinenty... Odkaz do neznáma Alza nepise ze by mal barometer...

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01