Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Diskusia k SAMSUNG DV90T7240BH/S7

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa SAMSUNG DV90T7240BH/S7, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu SAMSUNG DV90T7240BH/S7 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k SAMSUNG DV90T7240BH/S7 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
SAMSUNG DV90T7240BH/S7 - Sušička prádla
SAMSUNG DV90T7240BH/S7
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 4 Recenzie 2
Dobrý den, ráda bych si koupila tuto sušičku prádla SAMSUNG DV90T7240BH/S7 a parní pračku SAMSUNG WW90T654DLH/S7. Budou postavené na sobě, mohu pro ně použít tento mezikus - WPro SKS 101 Univerzální stohovací sada ? Děkuji moc.
Dobrý den.Je tato sušička vybavena stojánkem na sušení bot.Je v balení.Děkuji
Zdravim otazka susicka ma napisane volitejne otvaranie dvierok (teda si mozem vybrat stranu?) kde alebo kto mi moze dvierka nadstavit na opacnu stranu aby som nestratil zaruku ?
Je nutné mít tuto sušičku připojenou na odpad? Potřebuji sušičku, kterou můžu mít i jnde než jen v koupekě nebo v prádelně. Potřebuji tedy sušičku se záchytnou nádobou na vodu.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12