Obnoviť stránku

Diskusia k Samsung Držiak do auta s bezdrôtovým nabíjaním čierny

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Samsung Držiak do auta s bezdrôtovým nabíjaním čierny, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Samsung Držiak do auta s bezdrôtovým nabíjaním čierny ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Samsung Držiak do auta s bezdrôtovým nabíjaním čierny vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Samsung Držiak do auta s bezdrôtovým nabíjaním čierny - Držiak na mobil
Samsung Držiak do auta s bezdrôtovým nabíjaním čierny
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 4 Recenzie 10
Dobrý den, chci se zeptat, jestli by nástavec pro tento držák šel vyměnit za nějaký na palubní desku? Na YT jsem viděl pár videí, kde to lidi našroubovali na jiný nástavec a dali na palubku.
Dobrý den, je držák kompatibilní s telefonem samsung galaxy S23 ultra. Nepodařilo se mi nalézt přesné rozměry držáku a jestli se tento model telefonu do držáku vejde. Díky za odpověď.
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda držák Samsung s bezdrátovým nabíjením lze použít na mobil samsung s22 ultra? Děkuji.
Je tento držák určen i pro telefon Samsung Fold 4?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07