Obnoviť stránku

Diskusia k Rulyt - Karimatka, 180 x 50 x 0,8 cm

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Rulyt - Karimatka, 180 x 50 x 0,8 cm, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Rulyt - Karimatka, 180 x 50 x 0,8 cm ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Rulyt - Karimatka, 180 x 50 x 0,8 cm vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Rulyt - Karimatka, 180 x 50 x 0,8 cm - Karimatka
Rulyt - Karimatka, 180 x 50 x 0,8 cm
Momentálne nedostupné
Príslušenstvo Poradňa a návody 7 Recenzie 4
Zajímá mě to stejné, co ostatní. Jak se dá vybrat barva? Vidím spoustu dotazů a žádnou odpověď.
Dobrý den, a aké sú farby aktuálnych skladových zásob, aby som vedela, aké karimatky mi pošlete, ked si objednám 4 ks?
Ak, si chcem objednať do alza boxu, zmestí sa tam?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak si zvolím barvu. Přece jen by nebylo úplně ideální, kdyby mi přišla karimatka v barvě, kterou nesnáším. Díky za odpověď.
Chvália sa aký sú naj a neni možné si vybrať ani farbu na trápnej karimatke.Ak to je aj s inými produktami tak je to úbohé
Dobrý den, je tato karimatka i v tmavozeleném provedení. Nejde vybrat barva i když na ilustračním obrázku je barev více.
Dobry den ako sa tam da vybrat farba?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06