Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Rowenta RO7253EA Silence Force Cyclonic Parquet

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Rowenta RO7253EA Silence Force Cyclonic Parquet, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Rowenta RO7253EA Silence Force Cyclonic Parquet ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Rowenta RO7253EA Silence Force Cyclonic Parquet vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Rowenta RO7253EA Silence Force Cyclonic Parquet - Bezvreckový vysávač
Rowenta RO7253EA Silence Force Cyclonic Parquet
Momentálne nedostupné
Príslušenstvo Poradňa a návody 5 Recenzie 10
Pozeram, ze vysavac ma skoro 8 kil, co je dost vela, najma pre starsich ludi. Ako by ste ho porovnali co sa tyka vahy a vykonu a kvality s tymto podobnym od Rowenty ? https://www.alza.sk/rowenta-ro4853ea-compact-power-xxl-cyclonic-d6110667.htm#popis Tento ma podla experta max do 4 kil, co by bolo o 50% menej vahy, trochu sa mi to nezda. Diky
Dobrý deň, je, prosím, možné prispôsobovať dĺžku teleskopickej rúry zasúvaním, resp. vysúvaním, alebo sa skladá z dvoch pevných segmentov, ktorých dĺžku nemožno upravovať? Ďakujem za odpoveď.
Dobrý den, jaký typ náhradních filtrů je vhodný pro tento model vysavače. V sortimentu filtrů jsem přímo na tento vysavač nic nenašel. Děkuji, Tomáš
Dobry den, jaky ma prosim vysavac maximalni vykon ? Dekuji Alice
Je mozne regolovat vykon vysavaca aj inym sposobom ako otvaranim prieduchu na rukoveti?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06