Obnoviť stránku

Diskusia k Rowenta RH9690WO X-Force Flex 8.60 3v1 Aqua

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Rowenta RH9690WO X-Force Flex 8.60 3v1 Aqua, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Rowenta RH9690WO X-Force Flex 8.60 3v1 Aqua ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Rowenta RH9690WO X-Force Flex 8.60 3v1 Aqua vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Rowenta RH9690WO X-Force Flex 8.60 3v1 Aqua - Tyčový vysávač
Rowenta RH9690WO X-Force Flex 8.60 3v1 Aqua
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 15 Recenzie 22
Zdravím, potřeboval bych vědět jaký je rozdíl mezi Rowenta RH9690WO X-Force Flex 8.60 Aqua - Rowenta RH9490WO Air Force Flex Aqua Animal and Car Care. Děkuji
Dobrý den, koupila jsem si u Vás tento lux a nemohu přijít na to jak odcvaknu dolní luxovací hlavici, aby se s ní dalo luxovat od zpřímené polohy ve které stojí. Jak udělat byla pohyblivá a přilnula k podlaze při luxování? Nejde mi to bohužel. Nevím zda je to vada produktu. Děkuji za odpověď.
Dobrý den! Lze dokoupit novou nabíjecí základnu pro baterii?
Dobrý den, jak má fungovat hubice Aqua? Namočím hadřík nasadím ho a pak po naplnění nádržky začnu vytírat po přepnutí na znak kapky. Voda, ale z nádržky vůbec neodtéká :( , vytírám pouze namočeným hadříkem. Poradíte mi prosím jak má hubice správně fungovat? Děkuji M.J.
Dobrý deň. V balení som našla náhradný filter, je na ňom nakreslený kohútik a je ohybný, nie taký ako je vo vysávači. Viete mi povedať na čo slúži ? Dakujem
Dobrý den, v poslední otázce této poradny se někdo ptá, jestli tento vysavač i vytírá. Odpovídáte že pouze vysává. Podle popisu jsem myslela, že je s mopem. Jak to tedy je. Jedná se o model RH9690WO. Díky
mam vysavač Rowenta flex RH96 , sacia trubica je v polohe Stop and go, Ako ju dať do polohy, aby sa dalo vysavať ?
Dobrý deň, chcem sa opýtať na tento typ vysávača s mopom či môžem používať aj niaky prostriedok na umývanie podlahy napríklad sanytol? Ďakujem
Dobrý den, u ostatních tyčových vysavačů ROWENTA je udáván sací výkon v AW. U tohoto modelu pouze výkon motoru 185 W. Jaký je sací výkon? Děkuji za odpověď.
Dobry den, kde kupim nahradny HEPA filter? Tento model som si kupoval prave koli HEPA filtru pretoze som alergik. Podla navodu na pouzivanie by sa mal HEPA filter menit 4x do roka, ale neviem ho zohnat.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18