Obnoviť stránku

Diskusia k Rowenta CF5820F0 Power Straight

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Rowenta CF5820F0 Power Straight, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Rowenta CF5820F0 Power Straight ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Rowenta CF5820F0 Power Straight vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Rowenta CF5820F0 Power Straight - Žehliaca kefa
Rowenta CF5820F0 Power Straight
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 9 Recenzie 13
Dobrý den, máte v nabídce nějaký elektrický kartáč který je určený i na žehlení mokrých vlasů ? Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den. Proč mi vlasy po užití tohoto kartáče elektrizují?
Dobry den, zajimalo by me, jak se tento kartac cisti - dezinfikuje? Vlasy z toho jiste pujdou vytahat, ale drobne necistoty nebo zbytky stylingoveho pripravku?
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné ke kartáči pořídit nějaký obal, hodil by se například na cestování. Děkuji :)
Dobrý den,kartáč jsem dostala jako dárek,ale pro mě nevhodný.Da se vrátit ve 14 denní lhůtě?Diky za odpoved
Dobrý den , dá se použít i na krátké vlasy?Děkuji
Dobrý den, dá se kartáč použít i na kratší vlasy? Děkuji za odpověď.
Dobrý deň. Je táto kefa urcena iba na kučeravé a krepovite vlasy? Ak mám vlasy prirodzene jemne zvlnené po plecia, vyžehli mi ich dorovna? Ďakujem za odpoveď ;-)
Dobrý den,dá se tento kartáč použít i na mokré vlasy?Děkuji

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12