Obnoviť stránku

Diskusia k Roline Adaptér USB C(M) – USB C(F) pre slúchadlá a mikrofón + USB C(F) PD, 0,13 m

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Roline Adaptér USB C(M) – USB C(F) pre slúchadlá a mikrofón + USB C(F) PD, 0,13 m, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Roline Adaptér USB C(M) – USB C(F) pre slúchadlá a mikrofón + USB C(F) PD, 0,13 m ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Roline Adaptér USB C(M) – USB C(F) pre slúchadlá a mikrofón + USB C(F) PD, 0,13 m vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Roline Adaptér USB C(M) – USB C(F) pre slúchadlá a mikrofón + USB C(F) PD, 0,13 m - Redukcia
Roline Adaptér USB C(M) – USB C(F) pre slúchadlá a mikrofón + USB C(F) PD, 0,13 m
Predaj skončil
Poradňa a návody 3
dobry den, chcem pouzit produkt pre ninendo switch lite je mozne do portu pre sluchadla pripojit aj ovladac? dakujem
Dobrý den, chci do tabletu zapojit zároveň externí pevný disk s nahranými filmy a sluchátka. Je to s timto zařízením možné ? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, jde to zapojit do jedné usb c strany nabíječka a do druhé normálně sluchátka ,aby to vše bez problémů fungovalo?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19