Obnoviť stránku

Diskusia k Rohnson R-9280 Ionic + Air Purifier + predĺžená záruka na 5 rokov

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Rohnson R-9280 Ionic + Air Purifier + predĺžená záruka na 5 rokov, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Rohnson R-9280 Ionic + Air Purifier + predĺžená záruka na 5 rokov ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Rohnson R-9280 Ionic + Air Purifier + predĺžená záruka na 5 rokov vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Rohnson R-9280 Ionic + Air Purifier + predĺžená záruka na 5 rokov - Odvlhčovač vzduchu
Rohnson R-9280 Ionic + Air Purifier + predĺžená záruka na 5 rokov
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 9 Recenzie 4
Dobrý den, stejný problém jako ostatní...vyndám nádobku na vodu a jak ji pak mám otevřít a bych zkontroloval plovák a prováděl tak pravidelnou údržbu (čištění)? Děkuji
Dobrý den, v návodu se píše, že před prvním použitím přístroje je třeba vyjmout zásobník na vodu a zkontrolovat, zda je v zásobníku řádně umístěn plovák. Zásobník lze vyjmout jednoduše, ale jak se podívám do něj, aby bylo možno zkontrolovat plovák? Vrchní část se mi nedaří nijak otevřít... děkuji!
Dobrý deň, ako dlho môźe byť odvlhčovač nepretržite v prevádzke ? Ďakujem
Dobry den, je tu niekto, kto ma tento odvlhcovac? Neviem nanho najst nejaku poriadnu recenziu, tak sa chcem spytat ci sa oplati kupit. Dakujem za odpoved
Dobrý den. Prosím má výrobek odtokovou hadici na nepřetržitý provoz? a co anti-freeze? Děkuji za odpověď
Dobry den, prosim aku hmotnost ma tento vyrobok?
Dobrý den zajímá mě jaký má přístroj odběr děkuji
Dobrý den, záruka je tedy 5 let na vše? Pavel J.
Zdravim pri zakupeni je filter sucast balenia a časom sa tam meni iba ten ionizacny filter? Dakujem

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14