Obnoviť stránku

Diskusia k Roadstar TT-380 BT-T

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Roadstar TT-380 BT-T, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Roadstar TT-380 BT-T ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Roadstar TT-380 BT-T vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Roadstar TT-380 BT-T - Gramofón
Roadstar TT-380 BT-T
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 6
Akú ihlu budem potrebovať?
Dobrý den, lze tento gramofon propojit s bednami pomocí Bluetooth? Máte v nabídce i jiný gramofon do 3500,- s Bluetooth? Děkuji za odpověď
Dobrý den, dostala jsem gramofon k vanocum a hrá hodne potichu. Nikde jsem nevidela zadne nastaveni hlasitosti (asi nema zabudovan reprak) a samozrejme chci poslouchat desky i bez reproduktoru tak aby to bylo alespon trochu slyset. Je to tak u kazdeho produktu nebo chyba nebo to je necim jinym? Dekuji za odpoved.
Dobrý den, potřebuji k tomuto gramofonu nějaké reproduktory? Jestli ano jaké doporučujete?
rozměry..?
Dobrý vtip. "Gramofon" s krystalovou vložkou v kategorii Hi-Fi. A ještě s uplně rovným ramenem. Výrobu takových s...ek, co akorát zničí desku, by měli zakázat.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04