Obnoviť stránku

Diskusia k Roadstar HRA-1300DAB +

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Roadstar HRA-1300DAB +, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Roadstar HRA-1300DAB + ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Roadstar HRA-1300DAB + vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Roadstar HRA-1300DAB + - Rádio
Roadstar HRA-1300DAB +
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 3 Recenzie 4
Už se mi ozvali z portálu rádií: "Rádio Dechovka vysílá pouze v Praze v multiplexu Českých Radiokomunikací na kanálu 10D. V tomto multiplexu vysílá mimo jiné i Pigy rádio. Tento vysílač má bohužel malý výkon a nepokryje ani celou Prahu. Rádio Pigy pravděpodobně naladíte z multiplex TELEKO DAB, který také v Praze vysílá." Tak snad zvýší výkon...
Doplnění: jde mi konkrétně o stadici Rádio Dechovka.
Roadstar HRA-1300DAB+ Prosím k tomuto DAB radiu o sdělení, zda přijímá DAB v tzv. L-bandu, který využivá k šíření svých programů Český rozhlas. Jinak je totiž asi na území ČR nepoužitelné. Díky předem za odpověď.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07