Obnoviť stránku

Diskusia k Ring Doorbell Antique Brass

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Ring Doorbell Antique Brass, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Ring Doorbell Antique Brass ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Ring Doorbell Antique Brass vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Ring Doorbell Antique Brass - Zvonček s kamerou
Ring Doorbell Antique Brass
Predaj skončil
Poradňa a návody 7
Dobrý den, prosím kdy bude tento zvonek skladem ? Děkuji za odpověď
Dostal jsem loni k Vánocům video zvonek Ring Dorbell ,daroval nám jej zeť, koupil ho pravděpodobně u vás . bohužel bez českého návodu, tak tady s nim laboruji, chvíli to jede docela dobře, pak zase nezvoní. Chtěl jsem poprosit, o český manuál, jestli byste mi ho mohli prodat. Pokud to jde, pošlete mi také fakturu, ihned vám ji uhradím.
Prosim ako je na tom naskladnenie tohto zvonceka?
Dobry den kedy ocakavate naskladnenie?
zdravym, ak je to mozne spojit s alexou je moznost aj cez google prepojit?
Dobrý den, prosim kdy asi tento domovni zvonek bude mít uvedenou cenu ??
Je odolný vůči dešti nebo sněhu?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13