Obnoviť stránku

Diskusia k Reolink Go PT + solar panel

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Reolink Go PT + solar panel, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Reolink Go PT + solar panel ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Reolink Go PT + solar panel vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Reolink Go PT + solar panel - IP kamera
Reolink Go PT + solar panel
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 16 Recenzie 2
Dobrý den, mohu se prosím zeptat na příkon kamery (ve W) v případě, že bych zapojil do sítě? Zjišťuji, že přes zimu je výkon solárního panelu nedostatečný a je potřeba dobíjet externě.... Děkuji Vám.
Dobrý den, lze sledovat obraz online na monitoru PC s Windows? Existuje podpora Windows?
ako vymazať zábery s SD karty v reolink go gt plus?Iba vybrať a v PC ??
dobrý deň, ako nastavím premazavanie záznamu, uložila 32G a už neukladá záznam.
Dobrý den, Po připojení ke kameře přes mobilní aplikaci (pouze ke kontrole obrazu) je generována série alertů "Motion from Cam.." i bez zjevného pohybu v obraze. Mám 2 kamery a druhá toto ve stejné aplikaci nedělá. Může být způsobeno např. nějakým rušením...? Předem děkuji.
Dobrý den, umí se kamera připojit i na nějakou WI-FI síť (pokud je dostupná)? nebo je výhradně k přenosu dat užito GSM slotu? Děkuji moc
Dobrý den, lze prosím instalovat kamera např.do stáje a solár na střechu? Nebo musí být nutně vedle sebe venku? Děkuji
V popisu je 24/7 urcite to umi? Ta sama na wifi to rozhodne neumi proto se ptam?
Dobrý den, s jakými sim bude v ČR fungovat, zajímá mě konkrétně O2 a Kaktus?
Dobrý deň. V názve je uvedené, že je aj solárny panel, ale v popise je, že je napájanie zo siete. Je možná prevádzka len na solárna panel?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19