Obnoviť stránku

Diskusia k Realme GT 2 Pro 12 GB/256 GB čierny

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Realme GT 2 Pro 12 GB/256 GB čierny, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Realme GT 2 Pro 12 GB/256 GB čierny ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Realme GT 2 Pro 12 GB/256 GB čierny vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Realme GT 2 Pro 12 GB/256 GB čierny - Mobilný telefón
Realme GT 2 Pro 12 GB/256 GB čierny
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 4 Recenzie 14
Máte dole ve specifikacích napsáno reverzní bezdrátové reverzní nabíjení, opravte mě pokud se mýlím, ale tento mt nemá ani bezdrátové nabíjení, takže se bude zřejmě jednat o chybu a je tím myšleno pouze drátové reverzní nabíjení. Čerpám z oficiálních stránek realme, kde o bezdrátovém nabíjení, takže ani reverzním není není ani slovo.
Budete predavat aj bez Pro, tj klasicke gt 2 ? Pripadne od kdy bude v nabidce, a jake je ocekavane naskladneni ? Diky
Ide o EÚ distribúciu alebo USA/China. Nakoľko v popise produktu bolo, že v balení je nabíjačka s USA konektorom. Ďakujem.
Budete predávať aj 8gb verziu?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17