Obnoviť stránku

Diskusia k Realme 6 Dual SIM 64 GB biely

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Realme 6 Dual SIM 64 GB biely, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Realme 6 Dual SIM 64 GB biely ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Realme 6 Dual SIM 64 GB biely vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Realme 6 Dual SIM 64 GB biely - Mobilný telefón
Realme 6 Dual SIM 64 GB biely
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 14 Recenzie 14
Mam dotaz potporuje realme 6 bezdratove nabijeni děkuji
Dobrý den, jak umístím zástupce kontaktu na plochu, nemůžu to nikde najít? Děkuji
Dobrý den, je silikonový obal součástí balení.?
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda se telefon při težším hraní přehřívá, mám v plánu ho kupovat synovi, a syn mobil používá převážně na hraní..hry např. PUBG, ARK, Minecraft,Terraria,Roblox,Fnaf AR
Je moznost si k telefonu zakoupit bezdratovou nabijecku ?
Dobrý den, v minulosti jsem měl problém že jsem si nemohl hodinky(garmin 45s) sparovat s některými mobili. Lze je spárovat s realme 6?
Aký je rozdiel medzi týmto telefónom a Realme 6s? Ako často výrobca vydáva aktualizácie? Príde naň aj aktualizácia na novú verziu androidu?
Dobrý den, pořídil jsem si u Vás Realme 6 a jsem s ním spokojen. Chtěl bych se informovat, jestli je realme automaticky dodán s ochranou vrstvou displeje. Vypadá, že tam je tenoučka ochrana vrstva nalepená. Je tomu tak? Chtěl bych ji však nahradit kvalitním ochranym sklem, jak ji nejlépe odstranit? Drží pevně.
Dobrý den, prodava se tento mobil v Děčíně nebo v Usti?
Můžu se zeptat jaký je rozdíl mezi realme 6 a realme 6s?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03