Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Razer Sphex V2

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Razer Sphex V2, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Razer Sphex V2 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Razer Sphex V2 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Razer Sphex V2 - Podložka pod myš
Razer Sphex V2
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 7 Recenzie 13
Asi 4 krát som ju odlepil od stola a prestala sa mi smýkať po stole, potom som ju skúsil utrieť od prachu a nepomohlo. Nemôžem ju ešte nejak opraviť?
Výška 10mm v popisu asi není správně :D Byl jsem překvapen, když jsem pak z obalu vytáhl podložku tenkou jako papír. Jdu ji vrátit.
Prosím vás je tam nejaky rozdiel z akého materiálu je vyrobená keď táto je z polykarbonátu a druha napr. Z textilného povrchu ďakujem
Pri objednávke + zadarmo v cene 19,90 mi príde aj podložka Razer Sphex V2 s danými reklamnými predmetmi, alebo treba podložku ešte zvlášť objednáívať? Ďakujem.
Je tato podlozka pevna alebo sa da zlozit?
Dobry den, mohol by som sa spytat ci sa da podlozka prenasat alebo je urcena len na jedno pevné miesto
dobry den chci se zeptat jestli se tak rychle rozprodali nebo jestli jste se rozhodli zrusit objednavku od dodacatele..toto zbozi jsme mel objednane uz v listopadu na zacatku prosince jsem videl datum dodani 12.12 pozdeji 20.12 ale nikdo me neinformoval ze uz zbozi neni nebo jste ho nedostali.. dokonce v alplikaci alza mam ze se ovjednavka stale vyrizuje..

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04