Obnoviť stránku

Diskusia k Razer Nari Ultimate for Xbox One

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Razer Nari Ultimate for Xbox One, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Razer Nari Ultimate for Xbox One ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Razer Nari Ultimate for Xbox One vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Razer Nari Ultimate for Xbox One - Herné slúchadlá
Razer Nari Ultimate for Xbox One
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 7
Dobrý den, mám problém s tím, že nemám k těmto sluchátkům dongle (receiver). Dá se to sehnat i jinde než v razer shopu ? Tam tento dongle není skladem dostupný. Budou sluchátka fungovat i bez donglu za použití 3,5jack ?
Dobry den funguju tieto sluchdka bezdrotovo na XSX
Dobrý den, opravdu jdou tyto sluchátka připojit k PC jak uvádíte v popisu, když v balení není obsažený USB dongle? Dle specifikace RZ04-02910100-R3M1 se jedná výhradně o podporu Xbox. Pro možnost připjení k PC (včetně Xboxu) jsou typ: RZ04-02670100-R3M1 Děkuji. Al..
Dobry den. Daju sa tieto sluchatka pripojit bezdrotovo aj ku xbox series s?
Dobrý deň, koľko majú kanálov po pripojení do Pc? Majú len Razer a nič viac ,alebo majú Razer game a druhý Razer chat? Ďakujem
Dobrý deň, chcel som sa spýtať či nemajú slúchadlá problém s OBS . Nakoľko mám JBL Quantum 800 a musím ich vrátiť keďže na streame sa tvorí vďaka slúchadlam ozvena. Mám štúdiový mikrofón RODE čiže budem používať primárne ten. Poprípade neviete mi poradiť slúchadlá be streamovanie do 350€? Ďakujem
Dobry den, chcem sa opýtať či tieto sluchátka disponujú takzvanou haptik technológiou? (Pytam sa preto lebo. špecifikácií som to nikde nevidel spomenuté a na iných strankavh to je.)

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17