Obnoviť stránku

Diskusia k RASPBERRY Pi TV HAT

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa RASPBERRY Pi TV HAT, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu RASPBERRY Pi TV HAT ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k RASPBERRY Pi TV HAT vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
RASPBERRY Pi TV HAT - Modul
RASPBERRY Pi TV HAT
Predaj skončil
Poradňa a návody 5 Recenzie 3
Dobry den, se mi asi nevejde do krabicky https://m.alza.cz/case-pro-raspberry-pi-4-acryl-fan-d5664789.htm , ze ne? Jebtedy na to nejaky case, kam dam pi4 spolu s touhle kartou? Pokud ne potrebuji do pi4 2gb ram dostat tv antenu. Usb tv tunery maji vetsi hw pozadavky, nez splnuje moje rb pi4 2gb ram :-(
Dobrý den chtěl bych se zeptat zdali umí tento rozšiřující modul take kodek h.265 v DVB-T2 Nikde jsem se to v popise nedočetl Děkuji.
Dobrý deň... Nechápem presné využitie ... To zapojím do Raspberry pi 3 a to do TV a môžem sledovať programy ako v TV a nemusím platiť kartu?
Snese jedno raspberry dvě tyhle karty?
Je tento modul kompatibilni s novou verzi Raspberry PI 4 ?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02