Obnoviť stránku

Diskusia k PremiumCord TOS 3,5 – TOS

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa PremiumCord TOS 3,5 – TOS, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu PremiumCord TOS 3,5 – TOS ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k PremiumCord TOS 3,5 – TOS vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
PremiumCord TOS 3,5 – TOS - Redukcia
PremiumCord TOS 3,5 – TOS
Momentálne nedostupné
Príslušenstvo Poradňa a návody 4 Recenzie 5
Dobrý den,asi určitě tata redukce nedá přes 3,5 mm jack audio 5.1 že? Popřípadě schánín USB převodník na opitiku nebo SPDIF,nevím kde to tady hledat dekuji :)
Dobrý den, lze použit zapojeni 3,5 mm do TV vstupu sluchátek a opticky do domácího kina 5+1?
Dobry den, mozem do tejto redukcie zapojit opticky kabel z TV a potom tuto redukciu zapojt do coaxialneho vstupu na DAC prevodniku??
Dobrý den, lze tuto redukci požít k řešení situace kdy mám TV pouze s optickým audivýstupem a chci připojt sluchátka tedy : TV - optický label - tato redukce - další redukce (např OEM audio 3.5mm JACK --> 2x 3.5mm JACK) a sluchátka? Děkuji

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01