Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k PremiumCord optický Toslink M ->M, 1m

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa PremiumCord optický Toslink M ->M, 1m, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu PremiumCord optický Toslink M ->M, 1m ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k PremiumCord optický Toslink M ->M, 1m vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
PremiumCord optický Toslink M ->M, 1m - Audio kábel
PremiumCord optický Toslink M ->M, 1m
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 4 Recenzie 38
Dobrý deň, chcem sa spýtať či by fungovalo, keď do TV vložím AnyCast cez Hdmi - cez toho pozerám YouTube - a optikou vyznať do domáce kino s optikou.
Dobry den, je tento typ kabla vhodny aj ako nahrada optickeho kabla ktory mi ide z konvertora do routera aj ked je zaradeny ako audio kabel? Na obrazku je koncovka velmi podobna a iny opticky kabel som zatial nenasiel. Dakujem.
Zdravím když tím připojím kino a satelitní box bude to fungovat? Děkuji za odpověď
Dobrý den, hledám způsob jak připojit PS4 Slim k mým 5.1 reprákům, kterým už ale nějaký ten rok je a tak mají pouze ty barevné konektory, které mi momentálně jdou do PC. Moje otázka teda je, zda by se dala PS4 tímto kabelem připojit jako zvukový vstup (ano, na desce mám digital audio konektor), aby mi pak zvuk šel přes počítač do reproduktorů. Nyní to mám přes jack-jack kabel z televize a ta je také již trochu starší a tak je slyšet šum. Díky za odpověď.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08