Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k PremiumCord Káblová rozvodka 3,5 Jack M – 2× F

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa PremiumCord Káblová rozvodka 3,5 Jack M – 2× F, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu PremiumCord Káblová rozvodka 3,5 Jack M – 2× F ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k PremiumCord Káblová rozvodka 3,5 Jack M – 2× F vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
PremiumCord Káblová rozvodka 3,5 Jack M – 2× F - Rozbočovač
PremiumCord Káblová rozvodka 3,5 Jack M – 2× F
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 30 Recenzie 21
Zdravím mel bych otazku pred koupí je možné napojit rozdvojky 5x za sebou a napojit na to 5 zarizeni ?
Dobrý den, jedná se o rozdvojku sluchátka + mikrofon nebo 2x sluchátka ? Děkuji.
Dobrý den, jaké zařízení koupit, pokud sluchátka s mikrofonem mají jack na audio a jack na mikrofon? Používám výhradně s notebookem. Díky. Martina
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli tento kabel pomůže tomu aby fungoval studiový mikrofon s tímto kabelem Odkaz do neznáma k nahrávání do mobilu ? Předem děkuji za odpověď
dobrý deň chcel by som sa opýtať že ked zapojíme do rozdvojky dve sluchátka tak či bude zvuk na jedních sluchadlách len na pravo a na druhých len na lavo??
dobry den, chci se zeptat ze kdyz chci zapojit do notebooku sluchatka a mikrofon tak to funguje bez problemu kdyz tak zapojim ten jack spliter??
Dobrý deň,chcem sa spýtať že či táto prípojka ide pripojiť aj na xbox one
Dobrý den, rozděluje tato rozdvojka sterero signál na dva mono signály? Pokud ne, máte takovou? Díky
Dobrý deň môžem sa spýtať či by som mohol zapojiť do jedného slúchadlá a do druhého mikrofón ale mikrofón je na slúchadlách a kebel je dvojití mislím to tak že mikrofón má svoj jack a slúchadlá majú svoj jack Leo chcem ísť kupovať notebook kde je iba jeden prístup na jack
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jelikož na pc bedně, ze předu, kde mám Jack na sluchátka, tak je už opotřebovaný a nehraje už jak má. Tak když tuto rozdvojku zapojím ze zadu do jacku na sluchátka, můžu mít zároveň připojený sluchátka a reproduktory? Děkuji za odpověď.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19